Paul & Joe’s Spring 2014-samlingen er bucking for fineste kledd i vår

Fire stykker fra den nye 19-delt Paul & Joe Spring Collection
Oh, Paul & Joe … Du forstår definitivt hvordan du skal woo en kvinne som liker bedårende emballasje.

ANNONSE

Den begrensede utgaven 19-delt våren 2014-samlingen spret seg nylig på Paul & Joe tellere så vel som online, og som man kan forvente fra linjen, alt er søtt, søtt, søtt!

ANNONSE

Det er åtte øyeskygge trios ($ 35 hver), fire øyeskygge komprimerer ($ 10 hver), fem neglelakk ($ 16 hver), en avtale med pulver ($ 45), så vel som en avtale med ren ($ 30).

Jeg brukte tre av brikkene i helgen til det marine pattedyrsenteret. Noen få korte tanker … (på stykkene. Jeg likte pattedyrsenteret!)

Avtalen med pulver S – Litt som Guerlains Meteorites Perles! Jeg utnyttet det som en highlighter så vel som fikk en mild, knapt der glød … lukter også fantastisk. som fioler.

Face Clean – Myk som kattunger? Sjekk.

Øyefargestoff i min bit kitty – hovedsakelig glitter. Lavt i pigment (det er ganske rent). Det minner meg om Bobbi Brown Shine Shadows. Jeg brukte bronseskyggen på lokkene mine, gullet i de indre hjørnene så vel som utnyttet mørket purply brun som en liner. De varte på lokkene mine i 12 + timer med primer, men migrert i mine fine linjer, så vel som krøller. Virkelig pen, skjønt, for subtile, glitrende utseende.

Spiker emalje i Petunia – en uber-ren rosa med små flekker av glans i forskjellige former, så vel som størrelser, som er kult. Jeg tror det er søtt, men litt like subtilt for meg.

Face Powder S, $ 45
Øyefarge trio i min bit kitty, $ 35
Paul & Joe Nail Emalje i Petunia, $ 16
Min bit kitty trio (langt til venstre) samt avtale med pulver s (langt til høyre)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *