Better sammen: Mac neglelakk i rask million og erogen

Mac neglelakk i rask million og erogen, ved siden av Mac underlakk og overlakk base og topplakk ($ 12 hver)
Ja, jeg gjorde min første raske million ved å være erogenøs.

Ha ha. Nei egentlig ikke.

ANNONSE

Men hva om jeg kunne? Jeg vet ikke. Jeg ville ikke … si nei til det. Kanskje. Kan være?

Anywho, jeg ønsket å male neglene mine i helgen med noe solfylt, men ikke all-out lyse, og disse to skinnende, praktisk talt gel-lignende polishes fra den nylig relaunched Mac neglelakklinjen ($ 12 hver) passer regningen.

Jeg har blitt inspirert av bleke rose og peachy gylne toner i det siste, og de virket som om de ville gå godt sammen.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

Kremaktig fersken erogen, bare sa “sommer” til meg, men jeg følte at det trengte en dansepartner …

Skriv inn glitrende gulaktig gull rask million, med sine små gullige gylne flekker av glitter og større flekker av sekskantet peachy rose.

Flott av seg selv, som er hvordan jeg har på seg den her (to jakker), kan Quick Million også fungere som topplakk.

Du vet, i tilfelle du er interessert.

Jeg liker disse to sammen enda mye mer enn jeg liker dem fra hverandre. Fersken i erogenet går bra med sekskantet flekk i rask million.

Begge er tilgjengelige nå, sammen med resten av Studio Nail Lacquer Line, for $ 12 hver.

Forresten bærer jeg også dem med Macs underlakk og overlakk base og toppjakker (også $ 12 hver), og jeg må si at til tross for at det bare er to dager fordi jeg legger disse polene på mine poter, har jeg skrevet mye Og rengjort kontoret mitt i løpet av den tiden, så neglene mine har allerede tatt et slag, men polene har håndtert det med aplomb.

På grunn av hvor vanskelig jeg er på neglene mine (spesielt neglene på min beste hånd, av en eller annen grunn), er jeg alltid – alltid – se sjetonger innen en eller to dager, men jeg ser knapt noen tegn på chipping nå i det hele tatt.

Godt tegn.

Mac erogen (fersken nyanse) og rask million (glitter)
Accent Nail, Yo!

Iført to strøk av rask million og to strøk av erogen

Smooches!

Halogen ermeløs tie nakke topp i den rosa leppe utskrift (på salg nå for $ 44,90; regelmessig $ 69)
Det er Nordstrom jubileums salgstid, og jeg har vært i dire behov for topper som ikke har katter på dem (vent – hva sa jeg bare?), Så en Lieu of the felines for en endring, jeg tok med hjem denne skjorten .

Som skjer med å ha leppestift kyss på den.

Så. Søt.

Det er av halogen og på salg nå for $ 44,90, opprinnelig $ 69, som slags gjør meg cranky, fordi jeg sannsynligvis ikke ville få det for $ 69 som den er laget av 100% polyester.

For silke, kanskje.

Uansett, det er / var på salg, enhet vask og tørketrommel på lav varme, og tilgjengelig i vanlige og petite størrelser fra XS-XL. Denne ens marine med rosa og røde lepper og har Sassy Little Bow Tie detaljering rundt halsen, men det er også tilgjengelig i en solid svart versjon, og en burgunder-versjon med små svarte stjerner i stedet for lepper.

ANNONSE

Bare trodde du burde vite.

Din vennlige nabolag sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *