Trinn ut denne våren i et par kiler

Denne publiseringen er sponset av Broadway Shoe Warehouse, så vel som det handler om vårkiler! For informasjon om min publiseringspolicy, se min ansvarsfraskrivelse.

Etter en blultery vinter sesong tilbrakte burrito’d i feline kvinne sokker så vel som kneet høy støvler, er føttene forberedt på varmt vær. Woo-hoo, sandal sesong! Akkurat her kommer vi!

Vinterfottøy er morsomt, så vel som alle, men jeg er delvis til våren så vel som sommeren siden 1) Jeg kommer til å vise meg pedikyrene mine (#priorities) så vel som 2) Jeg kan til slutt bære kiler.

ANNONSE

Ja, jeg er litt av en sko hoarder … kiler, helst plattformer med en stor korkhæl (jeg er bare 5’1 “, så jeg liker høyden), er noen av mine foretrukne sko denne gangen rundt året .

For høye hæler er de overraskende skjegg. Som jeg forstår at jeg kan tilbringe en dag som går rundt San Francisco i kiler, ikke noe problem, men jeg kunne ikke bilde gjøre det i stilettos.

I tillegg, hvis / når den begynner å drizzling eller en tung tåkelruller i (somre i SF kan være kaldt!) Så vel som jeg bruker korkkile, de er naturlig vanntette.

ANNONSE

Katter og sminke Sweatshirt ??

$ 42.

Handle nå

På våren så vel som sommeren, vil du ganske mye oppdage meg i et par kiler hver eneste dag. Uansett hva jeg har lined opp, er det ikke vanskelig å oppdage et par som fungerer med hva som helst jeg har på seg.

Når jeg har et arbeid som tilfredsstiller i byen, vil jeg ofte ikke gjøre en levende kjole og cardigan, så vel som å slippe et tan-par som disse Franco Sarto Sherry-kilene ($ 59,99) på føttene mine.

Å være nøytral, tror jeg ikke at de ikke er like bra for et selskapsmøte, men detaljering, i denne situasjonen de kryssede stroppene, kjoler dem litt mens de gir dem litt personlighet.

I helgene, det er da mine morsomme kiler kommer ut for å spille. Jeg kan sette på den nøyaktige samme pulserende kjole, men gjør noen få modifikasjoner til ensemblet for å ta det fra jobb for å spille.

Eller søndagsbrunch, som er en av mine foretrukne ting!

Jeg vil bare bytte ut cardigan for en vintage denim jakke, bib anhenget for et par dangly øredobber, så vel som naken kiler for noe spunkier, som disse marineblå Yvonne wedges av Jellypop ($ 39.99).

Jeg tror fargen så vel som å beskytte, gi det en helgesas samt holde det fra å se overdreven prippen eller formell.

Hvis du tenker på en av disse parene, eller hvis du ellers på prowl for et par kiler for å oppdatere vårenes garderobe, har Broadway Shoe Storage Facility et bredt utvalg, med mange par under $ 50.

Og nå med 30. april kjører de en på internett-kampanjen. Kjøp $ 79,99 i sko samt få $ 20 av med kode Spring20. En $ 99,99 kjøp får deg $ 30 av med kode Spring30, så vel som en $ 199.99 kjøp får deg $ 75 av med kode Spring75.

ANNONSE

Happy Spring Shopping!

Ditt vennlige samfunn sjarmavhengig,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *