Kveldsrensende rutine

Jeg tar rensing ganske alvorlig. Om morgenen er det ikke så mye av fokus for meg, siden huden min er hovedsakelig dekket med hudpleie som jeg brukte natten før, så vel som enhver type sebum fra huden min fra å sove. Men om natten har huden min gått med en hel dag med eksterne aspekter, inkludert hudpleie, sminke, sebum, samt noen form for miljøforurensninger / støv som har belagt min avtale med i 16 + timer. Jeg krever å eliminere alt dette grundig før du bruker min kvelds hudpleie.

Jeg bruker 4 nøkkelrensende produkter:
• Olje rengjøringsmiddel
• Eye Makeup Remover
• Micellar vann
• Toner

Her er en mer grundig titt på hva jeg bruker for øyeblikket.

Muji Sensitive Skin Cleansing Oil ($ 14,50 for 200ml – Muji Stores)
Jeg kjøpte dette om sommeren, så vel som begynte å bruke det etter at jeg har fullført min Mac rens av olje i forrige måned. Muji tilbyr 2 versjoner av rensoljen, den sensitive hudversjonen har en base av olivenolje, mens deres rutine man bruker mineralolje. Muji Sensitive Skin Cleansing Oil slutter raskt å være en av mine topp 3 rensende oljer! Det er potensielt den tykkeste konsistensen av alle de jeg har prøvd, som hadde meg bekymret for at det ikke ville skylle seg godt – men nei, det skyller seg rent, så vel som ikke striper huden.

Det har også ingen type tilsatt duft, slik at den bare lukter som … Olivenolje. Dette er mitt aller første skritt for å bryte ned sminke, solkrem og sebum fra huden min. Det er også ekstremt effektivt å eliminere ca 75% av øyet min sminke. Jeg masserer oljen på tørr hud i omtrent et minutt, så vel som da skyller jeg med vann for å emulger oljen (det blir melkeaktig) så vel som deretter skylles av helt. Jeg klapper min hud tørr med en tørr ansikts.

Bourjois avslører Eye-Makeup Cleaner ($ 20 for 200ml – Shoppers Medication Mart)
Dette er min aller første gang å prøve denne øye sminke renere så vel som jeg heller liker det! Det er en tofasetype renser som må rystes før bruk. Det er ekstremt effektivt å smelte av stædig øye sminke, inkludert min vannbestandige mascara topcoat samt flytende liner. Det jeg virkelig liker om dette er at det ikke forlater en oljeaktig rest på huden min, så vel som det ikke skyter opp synet mitt.

Det minner meg om min favoritt biotherm en – på en 2/3 prisen. Jeg fant denne flasken i clearance delen av shoppers medisinering mart så det var bare $ 10 – jeg ville shell ut penger for dette til full pris.

Enkel rensing micellar vann ($ 10 for 198ml – apotek)
Jeg overholder alltid opp olje rensing (som jeg tenker på som mitt første trinn rensing) med et micellar vann (2dre trinn rensing). Jeg benyttet seg til å avhenge av enten en krem ​​eller gelrenser som mitt 2dre trinn, men jeg oppdaget dem for harde for huden min. Micellarvann er mye mer mildt, men likevel effektivt å eliminere noen form for oppholdsresid. Vanligvis har jeg ikke mye rester igjen på min avtale med siden oljerenseren er ekstremt stor i å eliminere hva som helst – men områder hvor jeg ikke kan nå med oljen, for eksempel rundt håret, på nakken, så vel som bak ørene krever spesiell oppmerksomhet. Du vil bli overrasket nøyaktig hvor mye gunk micellar farvann plukker opp fra disse områdene (og nei, jeg er ikke en pigpen!)

Jeg må si skjønt, jeg er ikke så godt mye av en fan av dette spesifikke micellarvannet av enkel (beklager glede!) – Jeg oppdager at det ikke henter rester i tillegg til andre micellarvann jeg har prøvd, I tillegg har det også en tendens til å smøre ting rundt i stedet for å løfte den av. Mitt favorittmicellarvann er: Yves Rocher, caudalie samt reversa.

L’Occitane Shea Butter Gentle Toner ($ 25 for 200ml – L’Occitane butikker, så vel som online)
Jeg overflater min rensing med en alkoholfri toner. Dette fungerer som både et sluttrengjøringstrinn i tillegg til en prep for serum / fuktighetskrem. Dette trinnet er akkurat hvordan jeg forstår at min micellarvann ikke gjør jobben sin. Målet mitt er å ikke ha noen form for rester igjen når jeg bruker toneren min. Jeg oppdager også at å sette litt hydrering like før påføring av et serum hjelper å beholde våthet i huden min mye bedre enn når jeg bruker serum til helt tørr hud. Jeg gjorde en evaluering på L’Occitane Toner allerede nylig. Mine favoritt alkoholfrie tonere er: Body Shop Vitamin E Hydrating Toner, samt Mary Kay Botanical Impacts Freshen Formel 1.

Så dette er min kveldsrensende rutine, samt produkter som jeg for tiden bruker. Hvordan rengjør du din avtale med om natten?

Dele denne:
Dele

Klikk for å sende e-post dette til en kompis (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Pinterest (Åpner i nytt vindu)

Klikk for å dele på Twitter (åpnes i nytt vindu)
Klikk for å dele på Tumblr (åpnes i nytt vindu)

Klikk for å dele på Reddit (åpnes i nytt vindu)

Som dette:
Liker å laste …

I slekt

Muji Skincare [+ Giveaway!] [Denne giveawayen er stengt] Du forstår mest sannsynlig at jeg allerede liker Muji Hudpleieprodukter som jeg har prøvd, så jeg wSå helt i mitt aspekt på det siste Muji Canada åpner hjemmet som var å vise frem sin hudpleie. I likhet med tidligere Muji åpne hjemmets, var det en liten …
18. oktober 2016in “skjønnhet”

To rensoljer: tre balanserende rensende olje samt DHC dyp rensing oljehere er et produkt som jeg kjøpte i Japan i juni – jeg bestemte meg for å åpne opp de tre balanseringsrensende oljen, så vel som omgå noen andre rensende oljer på lageret mitt siden det inneholder Ingen konserveringsmidler så vel som jeg ikke ville at det skulle ødelegge. Dette produktet har mye sprøytenarkoman rundt …
23. februar 2017in “Skjønnhet”

Muji Hauli har vært semi-slem, så vel som kjøpt noen ting fra Muji. Ingenting er helt sminke, men det er alle skjønnhetsassosierte produkter som jeg ikke virkelig trenger. I mitt forsvar har jeg vært etter disse Muji-produktene helt siden de åpnet sin aller første kanadiske butikk i november i fjor. Men det var mayhem etter …
5. juli 2015in “skjønnhet”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *