Ny fra Dolce & Gabbana: Shaping Eyebrow Pencil

I tilfelle du har vært Brow-Zing (beklager, kunne ikke motstå) for en fancy New Brow blyant, her er en ny fra Dolce & Gabbana, og Gjett hva?

Ja, det er ganske darned bra!

ANNONSE

Det er også ganske darned kostbar på $ 45, men kommer fra Dolce & Gabbana, det er ikke en stor overraskelse.

D & Gs nye forming øyenbryn blyant er mye som min mest nåværende brow blyant kjærlighet, buen med timeglass. Som Arch har sin ide en trekantet form, slik at du kan tegne enten tykke eller tynne linjer med det (tykke linjer med en av kantene og tynne linjer med NIB). Det har også en lignende naturlig utseende pulverfinish.

Hvor det er forskjellig, er når det gjelder tekstur. Dolce & Gabbana er bare en smidgen mykere enn buen, og jeg tror det også er litt lettere å blande seg.

ANNONSE

Den smudge- og vannbestandige formelen er ment å vare opptil 12 timer, til og med våt, men jeg har ikke hatt mulighet til å virkelig teste det ut (jeg vil se hvordan det reagerer på en svettet løp på tredemølle i morgen) .

Jeg har slitt det sans alvorlig svette et par ganger, men begge ganger var det nesten fra skumring til daggry med nesten ingen fading.

Shaping Brow blyant kommer i myk brun, stromboli, kastanje og mokka (de som vises her er lysebrune kastanje og mørkbrun stromboli). Alle fire nyanser er tilgjengelig nå på Saks Fifth Avenue butikker og online på Saksfifthavenue.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *